Contactati-ne Telefon: +40 766 273 510
 
REDUCERI DE PANA LA 25%
Comanda chiar acum!
 
PROGRAM DE LIVRARE
Livrare in maxim 48 ore!

Termeni si Conditii

PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESAR SA CITITI SI SA ACCEPTATI IN TOTALITATE CELE CE URMEAZA. VIZITAREA IN CONTINUARE A PAGINILOR ACESTUI SITE PRESUPUNE CA SUNTETI DE ACORD CU TERMENII SI CONDITIILE DE UTILIZARE ALE SITE-ULUI WWW.DEPOZITDODOC.RO

Site-ul de comert electronic www.depozitdodoc.ro este proprietatea exclusiva a S.C. DODOC CONSTRUCT S.R.L., avand ca date de identificare la  J40/749/2007, si CUI RO20624360, capital social 200 lei, cont bancar RO77BPOS70106443068RON02, deschis la Banc Post – sucursala Lujerului, e-mail dodocconstruct@gmail.com.


Site-ul
 www.depozitdodoc.ro furnizeaza produsele si serviciile care sunt subiectul termenilor si conditiilor de mai jos. Societatea DODOC CONSTRUCT S.R.L. isi asuma dreptul de a putea modifica aceste prevederi, precum si site-ul www.depozitdodoc.ro si structura acestuia sau de a putea face orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

S.C. DODOC CONSTRUCT S.R.L. isi rezerva dreptul de a refuza colaborarea cu clientii care au in istoricul colaborarii livrari refuzate.

ACCESUL LA SITE
In timpul utilizarii site-ului si a serviciilor sale, dvs. - utilizatorul, va angajati sa respectati legile in vigoare si sa nu desfasurati activitati de tip cracking, hacking sau altele similare, care pun in pericol buna functionare a site-ului, a serverului, securitatea informatiilor etc.; va angajati sa nu modificati, copiati, transmiteti, afisati, publicati, reproduceti, creati produse derivate sau sa vindeti orice fel de informatii sau servicii obtinute prin intermediul site-ului; va angajati sa suportati orice costuri aditionale legate de utilizarea site-ului - cum ar fi cele solicitate de furnizorii de servicii telefonice si de servicii Internet - sau pierderi financiare rezultate prin folosirea neautorizata a contului utilizat pentru tranzactii sau achizitii prin acest site. 

COMUNICARI  ELECTRONICE
Prin accesarea site-ului 
www.depozitdodoc.ro, vizitarea, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate societatii DODOC CONSTRUCT S.R.L. se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la depozitdodoc.ro in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site. 

SI ALTE DATE/INFORMATII
Cei care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare. 

SECURITATEA INFORMATIILOR
DODOC CONSTRUCT S.R.L. garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informaticDODOC CONSTRUCT S.R.L. nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate de www.depozitdodoc.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, societatea DODOC CONSTRUCT  S.R.L. nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul. 

POLITICA DE PRETURI
Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte si sunt actualizate zilnic. Preturile afisate contin TVA. 


Eventuale nelamuriri si reclamatii 
In cazul in care aveti nelamuriri sau chiar nemultumiri cu privire la un produs achizitionat de pe depozitdodoc.ro , va rugam sa expediati un mail in acest sens pe adresa
 dodocconstruct@hmail.com, in care sa mentionati cat mai multe detalii in baza carora sa putem procesa mesajul dumneavoastra. Este foarte important sa va specificati numele complet si corect, data la care ati efectuat comanda, categoria in care se inscriu produsele solicitate, data si metoda de livrare, precum si, ABSOLUT OBLIGATORIU, numarul de comanda, pe care il gasiti in mesajul de confirmare primit de la depozitdodoc.ro in urma validarii comenzii dumneavoastra. Toate aceste informatii vor facilita comunicarea dintre dumneavoastra si DODOC CONSTRUCT, motiv pentru care va rugam sa verificati cu atentie inserarea lor integrala si corecta in mesajul dumneavoastra.